Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons assortiment

Belgian Pork Group – top in Europa - staat voor varkensvlees van a tot z: van verwerken en versnijden, over invriezen, verpakken en etiketteren, tot het bereiden van panklare varkensvleesgerechten. Belgian Pork Group produceert al zijn varkensvleesproducten in eigen huis en telt klanten in meer dan 50 landen wereldwijd. Lekkere, kwalitatieve en verse voedingsmiddelen, hierover wil de consument beschikken op elk moment van de dag.

Om te weten hoe de consument het liefst eet, wanneer en waarom, worden trends nauwgezet in kaart gebracht. Niet enkel de trends in voeding worden opgevolgd, maar ook alle kennis betreffende een optimale levering, de verschillende verpakkingsmogelijkheden, logistieke processen, enz. zorgen ervoor dat er voor elke klant een op maat gemaakt assortiment aangeboden kan worden.

Grootwarenhuizen

Vanuit onze verschillende sites, geografisch verspreid in België leveren we vers varkensvlees tot panklare gerechten aan nationale en internationale grootwarenhuizen.

Ik wens meer informatie te ontvangen

Food Service

Door onze flexibele organisatie slagen we er in varkensvlees op maat van de klant te produceren. Al onze vleesproducten worden met de grootste zorg bereidt, zodat niet enkel de klant maar ook de eindconsument de kwaliteit van ons varkensvlees ervaart. Voor onze foodserviceklanten staat gezondheid, kwaliteit en gemak voorop, onze op maat gemaakte producten bevatten al deze eigenschappen. Hiermee maken wij écht het verschil in onze sector.

Slicen, plakjes, blokjes, reepjes,... kom onze mogelijkheden ontdekken!

Ik wens meer informatie te ontvangen

Veevoeder en petfood

Naast marktleider in de productie van vers varkensvlees, staat Belgian Pork Group ook bekend als kwaliteitsvolle en toonaangevende producent van grondstoffen en halffabrikaten voor de petfood- en veevoederindustrie. Dankzij de continue focus voor topkwaliteit en retracering, slagen we erin duurzame en innovatieve bijproducten op de markt te brengen.

Ik wens meer informatie te ontvangen

Vers & gezond varkensvlees​

Elk stuk heeft een mooie donkere kleur en een uitgesproken karakter (met meer intramusculair vet). Vers, lekker en gezond. Verzorgd en bereid met de grootste aandacht voor dierenwelzijn en voedselveiligheid. Dat is DéliPorc. Ons varkensvlees heeft een uitzonderlijk fijne smaak, op punt gesteld door jarenlang wetenschappelijk onderzoek i.s.m. ILVO naar de juiste selectie van Duroc genetica en aangepaste voeding.

Ontdek Déliporc